Sutning ikkinchi hayoti

Sut sotib olgandan keyingi muammolardan biri uni to‘liq iste’mol qilinmasligi hisoblanadi.

Muammo, vazifa

Ko‘pincha, qutini ochgandan keyin ma’lum miqdorda sut qoladi, bu esa uning ma'lum bir vaqt ichida yomonlashishga olib keladi.

Yechim

Bizning qadoqlarimiz nafaqat postsovet mamlakatlarida, balki Vengriya, Polsha, Ruminiya, Bolqon mamlakatlarida va kamroq miqyosda Germaniya, Shvetsiya, Norvegiya, Isroil, AQSH, Yaponiya va Avstraliyada keng tarqalgan, yana bir sut mahsuloti - kefirni tayyorlash imkonini beradi. Mahsulot nomlanishi daniya tilida Skandinaviya mamlakatlarida resurslardan oqilona foydalanishni anglatadi.

Natija

Sotib olgandan so'ng, qadoqdagi plyonkani olib tashlashingiz kerak, shundan so‘ng quti 4-kuni kefir shishasi shaklini hosil qiladigan chiziqlarni ko‘rsata boshlaydi. Keyin qadoqning burchagini ko‘tarib, ichidagi bakteriyalar kukuni sut bilan aralashtiriladi, qutini bir necha marta chayqatib, bir kechada qoldiriladi va kefir tayyor bo‘ladi.

TAF! * TAF! * TAF! * TAF!

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi

arizalar qabul qilinadi